AROUND THE WORLD

English Academy

L’anglés és un vehicle apassionant per a descobrir –i viure en primera persona– tot el que el món pot oferir-nos, i a Around the World volem acompanyar-te en aquest increïble viatge.

Sovint es diu que aprendre anglés és obrir una finestra al món; però a Around the World volem anar encara més lluny obrint les portes de bat a bat perquè el nostre alumnat abrace totes les possibilitats d’un camí que el portarà ben lluny!

Mitjançant classes individuals i grupals per a menuts, adolescents i persones adultes, la nostra filosofia de treball aposta per la immersió total des de la primera classe, amb l’exposició a un anglés real i variat i la pràctica en contextos reals, imitant la manera natural d’aprendre la llengua materna. El nostre equip professional treballa amb il·lusió i dedicació per potenciar al màxim les habilitats i els recursos innats que criatures, joves i persones adultes tenim per a aprendre a comunicar-nos eficaçment.

Per a poder assolir aquesta finalitat comunicativa, les nostres activitats són variades, amenes i estimulants. Inclouen tallers, teatres i activitats culturals diverses, adaptades a cada nivell i edat, i garanteixen l’aprofundiment en el coneixement i la pràctica de la llengua anglesa. A més, cuidem especialment de les més menudes i menuts perquè sabem que afermar les seues arrels –xicotetes però enormement creatives– és el camí més senzill cap a un futur domini de la llengua.

Els nostres serveis

Cursos d'anglés

Casses individuals i grupals per a menuts, adolescents i persones adultes.

Anglés real i variat

Apostem per la immersió total des de la primera classe, amb l’exposició a un anglés real i variat i la pràctica en contextos reals.

Diversitat d'activitats

Les nostres activitats són variades, amenes i estimulants que Inclouen tallers, teatres i activitats culturals diverses.

Cursos

Around Infants: de 3 a 8 anys.
Around Juniors: de 8 a 11 anys.
Around teens: de 12 a 17 anys.
Around adults: de 18 a …anys.
Around 1 to 1: sessions individuals.
Around talk at eve: classes de conversa.
Around intensives: cursos intensius en juliol i agost.
Around Travel: cursos d’estiu a Cambridge.

Galería de fotos

Contacte

Around the world English academy

C/ Sant Gil, 6 – 46511 Benifairò de les Valls – Valencia

690 198 527

Estic d'acord amb la política de privacitat