Autoescola San Juan

Autoescola, Assegurances i Assesorament San Juan

Grupo Sant Joan és una empresa familiar fundada el 13 de març de 1984 per Juan Rodrigo i Maria Isabel Lázaro, composta de tres seccions de negoci: Autoescola, Assegurances i Assessoria.

Autoescola

Aquesta secció va náixer al 1984, per satisfer les necessitats de formació viària de les poblacions de la Vall de Segó, convertint-se amb el pas dels anys en un referent dins d’aquestes poblacions. Posteriorment en 1995 va obrir un altre centre de formació viària en la població de Massamagrell, on hem seguit formant a la gent de l’horta nord.

Actualment a Sant Joan autoescola disposem d’un equip de professionals qualificats i amb experiència disponibles tot el dia, els quals s’encarreguen d’impartir tant classes pràctiques com classes teòriques.

A les classes teòriques, tractarem que obtinguis un nivell adequat de coneixements, amb la finalitat que posteriorment puguis aplicar-los en la pràctica, a més d’esmenar tots els dubtes existents abans d’anar a examen. Mentre que a les classes pràctiques t’ensenyarem el maneig dels comandaments del vehicle, o en cas que ja els manegis, començarem amb el seu perfeccionament, tot això tenint en compte el nivell de pràctica que puguis tenir. A més t’ensenyarem a circular per les vies públiques, tractant d’adaptar-nos a les teves possibilitats, tenint en compte que cada un és diferent. I finalment tractarem que aprenguis els petits trucs que l’examen comporta.

Per donar suport l’ensenyament impartit per aquests experts professionals, disposem dels mètodes multimèdia més moderns del mercat; amb pissarra interactiva per a les classes teòriques, material audiovisual, aula informatitzada per a la realització dels tests d’examen, amb moderns ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, i ordinadors tàctils. A més de la possibilitat de realitzar les anàlisis en diversos idiomes entre els quals podem trobar el: Xinès, Anglès, Francès, Alemany, etc.).

Properament incorporarem el servei de Test online al nostre web.

També disposem d’una àmplia flota de vehicles d’última gamma, equipats amb els últims avenços tecnològics (control de velocitat, llums automàtiques, etc.), que són renovats constantment, per oferir un millor servei als nostres clients.

En aquests moments dins la nostra flota podem comptar amb; els automòbils Volskwagen Golf VI Sport 1.9. TDI, el ciclomotor Yamaha Jog 49 CC, la motocicleta de 125 CC Daelim Roadwin, i la motocicleta de 250 CC Honda CBF.

A més per a la realització tant de les pràctiques de ciclomotor com de motocicleta, i un circuit propi, en el qual poder aprofitar i rendibilitzar al màxim el temps de pràctiques.

Tot això per garantir l’aprenentatge i l’obtenció del carnet de conduir a través de la nostra total dedicació, i una atenció amable i personalitzada.

Assegurances

Aquest sector va náixer al 1986. Des d’un primer moment comptem amb la col·laboració de la companyia Allianz per a la realització de qualsevol tipus d’assegurances, i posteriorment amb la incorporació de la Unió Alcoiana.

Allianz Group és un dels grups asseguradors i proveïdors de serveis financers més importants del món. A més Allianz Seguros és una companyia de referència en el mercat assegurador espanyol. El 2009, la companyia es va situar entre els primers llocs del rànquing per primes, amb més de 3.000.000 clients i 2.687,5 milions d’euros en facturació.

Unió Alcoiana és una de les primeres companyies d’assegurances constituïdes a Espanya (25 de juliol de 1877), amb l’objecte d’assegurar incendis involuntaris en finques rústiques i urbanes, així com edificis industrials i comerços amb les seves màquines i gèneres. Actualment, oferim una àmplia gamma de productes i serveis a la mida dels nostres clients, sent la Comunitat Valenciana nostre mercat natural i en el qual aspirem a convertir-nos en un referent.

Assessoría y Gestoría

Aquesta secció va náixer al 1988, i es destina tant a la tramitació de diverses gestions i consulta quotidiana de les persones, com a l’assessoria integral d’empreses, englobant entre els diversos serveis oferts: creació de noves empreses, assessoria fiscal, assessoria laboral, assessoria comptable, realització de tot tipus de contractes, realització de diverses gestions (matriculació de vehicles, transferències, duplicats), tramitació de diferents subvencions, etc.

Empresa dedicada inicialment al sector de l’ensenyament i formació per a la conducció, que va saber adaptar-se a les necessitats dels seus clients incorporant al negoci el sector assegurador el 1986, per així poder oferir un major servei als seus clients sense necessitat de desplaçaments. A més el 1988 va incorporar a la seva gamma de serveis el món de l’assessoria integral d’empreses i usuaris.

Els nostres serveis

San Juan Autoescola Faura

Autoescola

Obtindrás qualsevol permís de conducció de vehicles, ciclomotor i motocicleta.

San Juan Assegurances Faura

Assegurances

Pots assegurar el teu vehicle, llar o qualsevol altra cosa que necesites. Comptem amb la col·laboració de la companyia Allianz.

San Juan Assessoria Faura

Assessoria

Oferim assesorament de confiança on pots deixar a les nostres mans la gestió de la teua empresa o pots fer un senzill cambi de nom de vehicle.

Galería de fotos

Contacte

Autoescola San Juan

C/ San Juan, 4A – 46512 Faura – València

962 60 07 47

Estic d'acord amb la política de privacitat