Restaurant El Gat Negre

La cuina mediterrànea i de mercat en contínua evolució

El Restaurant El Gat Negre va obrir les seues portes el 2010 en la localitat de Faura, dirigit per Màrius Aznar en la cuina i Sandra Gil en la sala.

La nostra cuina està en continua evolució, incorporant diferents productes segons la temporada de l’any i la disponibilitat dels ingredients que el mercat ens ofereix. Tenim especial cura en el tractament subtil i efectiu de cadascun d’aquests productes conservant les seves essències i propietats primàries. És per això que ens definim com un restaurant essencialment mediterrani i de mercat.En el Restaurant El Gat Negre disposem de tres tipus de menús:

MENÚ GAT NEGRE:
Per assaborir l’essència del Gat Negre. Consta de 5 plats centre de taula, un últim plat servit individualment (normalment a triar entre peix, carn, pasta o arròs a migdia) i postre individual. Aquest menú són 25 € per persona.

MENÚ EXPRESS:
Amb la mateixa filosofia que l’anterior però més curt, ja que tan sols són 3 plats centre de taula, amb l’últim plat individual i postre individual. El preu d’aquest menú és de 22 € per persona.

MENÚ TREBALL:
Aquest menú està disponible de dimarts a dissabte a migdia amb un preu d’ 11 € per persona.

El nostres serveis

Restaurant amb dinars i sopars

Restaurant

Dinars i sopars al nostre restaurant.

Celebracions a El Gat Negre

Celebracions

Vine a celebrar dades especials amb nosatros.

Galería de fotos

Contacte

Restaurant El Gat Negre

C/ Cirilo Amorós, 27 – 46512 Faura – Valencia

962 60 21 99

Estic d'acord amb la política de privacitat