Vallscomerç amb els comerços de Les Valls

Ho tens a má
VALLSCOMERÇ es posa en funcionament l’any 2014. El seu naixement té com a finalitat agrupar tots els comerços i locals de restauració de les Valls per treballar junts i assolir un objectiu comú: FER GRAN EL XICOTET COMERÇ DE LES VALLS!!

A hores d’ara formem part d’aquesta Associació diferents tipus d’empreses i professionals de distints àmbits: forns, perruqueries, bars, drogueries, tallers, òptiques, floristeries, botigues de roba, de mobles, estudis de fotografia i disseny gràfic, enginyers, arquitectes, empreses de construcció, assegurances… Poc a poc va augmentant el nombre d’associats tot i que en un futur ens agradaria comptar amb totes les empreses dels cinc pobles de Les Valls.

Un altre dels propòsits de VALLSCOMERÇ és recolzar i fomentar el desenvolupament econòmic mitjançant la programació d’activitats i campanyes comercials que arriben a tota la població amb avantatges per als clients.

Raons per a comprar al xicotet comerç

Comprar al xicotet comerç ens benefícia a totes ia tots:

  • Per què generem una riquesa mès distribuïda, dinamitzem l’economía local, invertint en persones e individus que reinvertirán al nostre entorn, a la vegada que creem llocs de treball.
  • Comoditat y proximitat junt a un tracte més personalitzat que a les grans superfícies.
  • Enriquim el nostre entorn, som el que donem vida al barri i facilitem els serveis que els nostre veïns i veïnes necessiten.
  • Apostem pels productes locals i d’alta qualitat, som més sostenibles i ajudem al media ambient.
  • Ajudes al teu veí, al teu familiar, al teu amic…